VALİ VASİP ŞAHİN'E 'HAYIRLI OLSUN'ZİYARETİ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sami Payza,  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri (ESKK) Başkanı Ali Evren, MÜSİAD Malatya Şube Başkan Yardımcısı ve TSO Disiplin Kurulu Üyesi Murat Tokmak, TSO Disiplin Kurulu Başkanı Sıddık Özdemir, TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Fatih Ilıcak ve Mustafa Çekirdek, TSO Meclis Başkan Vekili Aliseydi Ünlü ile Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Erdal Göçmez ve Ahmet Gür’den oluşan heyet, Vali Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Vali Şahin’in Malatyalıların gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, ”Eminim, İstanbul halkı da sayın valimizi kısa süre içerisinde bağrına basacaktır” dedi.

Malatya’da kaldığı süre içerisinde iyi dostluklar edindiğini belirten Vali Vasip Şahin ise, yapılan ziyaretin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.