Banner

VALİ KAMÇI’DAN MALATYA TSO’YA VEDA ZİYARETİ


VALİ KAMÇI’DAN MALATYA TSO’YA VEDA ZİYARETİ

Vali Kamçı’nın TSO ziyaretinde, Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza, Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı Sıddık Özdemir ve Genel Sekreter Abdullah Duran tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "İlimizde yaptığınız görev süresince Malatya çok büyük kazanımlar elde etti. Malatya’nın sorunları ve problemleriyle yakında ilgilendiniz. Kendisinin devlet tecrübesinden faydalandık.  Sizinle çalışmaktan onur ve gurur duyduk. Gösterdiğiniz çaba, verdiğiniz emek bu memleket için unutulmaması gereken bir husus, biz tekrar tekrar teşekkür edip şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni görevinizde şahsım ve tüm yönetim kurulum adına başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Vali Süleyman Kamçı ise, görev süresi içerisinde Malatya’da ticaret ve sanayi erbabı iyi ilişkiler kurduk. Güzel günlerimizin geçtiğini düşünüyorum. Malatya’da hoşnuttuk ve hoşnut ayrılıyoruz. Bundan sonra da ilişkimiz devam edecek. Malatyalılar artık bizim fahri hemşehrimizdir. Çalıştığımız süre içerisinde sizlerden gördüğümüz yakınlık, destek için de canı gönülden, her birinize, başta siz olmak üzere tüm yönetim kurulu ve meclisinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TSO Başkanı Erkoç, ziyaret esnasında günün anısına Vali Kamçı’ya hediye takdiminde bulundu.

RESİM GALERİSİ