Banner

SADIKOĞLU YOĞUN İLGİ BİZİ MUTLU ETTİ


SADIKOĞLU YOĞUN İLGİ BİZİ MUTLU ETTİ

Yenikapı Fuar ve Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Malatya Günleri İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin memleket özlemini gidermesini sağladığı gibi İstanbul’da yaşayan vatandaşların da Malatya’yı yakından tanımasına vesile oldu.

 

Malatya Günleri kapsamında etkinlik alanında stant açan esnaflar ise yaptıkları değerlendirmede beklentilerinin üstünde bir ilgi gördüklerini vurgulayarak İstanbul’da yaşayan vatandaşların Malatya’ya hayran kaldığını belirttiler. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın hem stantlar kurulurken hem de stantlar kurulduktan sonra kendilerine ciddi destekler verdiğini dile getiren esnaflar, vermiş olduğu desteklerden dolayı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.    

 

Malatya Günleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na ise yaptığı değerlendirmede, Malatya’yı dünyanın en önemli ticari merkezlerinden biri olan İstanbul’da temsil ettiklerini vurguladı.

Malatya’nın İstanbul’da yoğun bir ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Sadıkoğlu, “Standımızda başta vatandaşlarımız olmak üzere, çok sayıda yatırımcıyı, ülkemizin önde gelen siyasetçilerini ve bürokratlarını ağırladık. Standımızda Odamızın da iştiraki olan 1 ve 2. Organize Sanayi Bölgeleri için oluşturduğumuz masalarımızla ilimizin yatırımcılar açısından sağladığı imkanları tanıtma fırsatı yakaladık.  Hazırlamış olduğumuz yayınla ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısı ve yayınlanan istatistiki bilgileri paylaşarak ilimizin her yönü ile kalıcı bir şekilde tanıtılmasına katkı sağladık. Yine tüm ziyaretçilere dağıtmış olduğumuz hediye kitleriyle ilimiz tanıtımına katkı sağlamaya gayret gösterdik. Bununla birlikte ilimizin yöresel ürünlerini satmak için stant açan esnaflarımızın İstanbul’da yaşayan vatandaşlardan yoğun ilgi görmesi de bizleri son derece mutlu etmiştir. 

 

Malatya Günleri ile ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak gelişmelerin ilk adımlarının atıldığına inanıyorum.  İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızın yoğun ilgisine mazhar olduğumuz Malatya Günleri’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve bu organizasyona katılan üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

RESİM GALERİSİ