Banner

MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ’DEN TSO’YA ZİYARET


MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ’DEN TSO’YA ZİYARET

Ziyarette konuşan Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin ve Başkan Hasan Hüseyin Erkoç’un gündeminde hükümetin kurulması vardı.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MTSO Başkan Hasan Hüseyin Erkoç, Türkiye yeni bir seçimden geçti, Türkiye’nin demokrasinin gelişmesi anlamında yüksek katılımlı bir seçim oldu. Biz iş dünyası olarak, en kısa zamanda bir hükümetin kurulmasını, iş dünyasının ve ülkemizin sorunlarının en kısa zamanda çözülmesini arzu ediyoruz. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “Malatya olarak da birikmiş sorunlarımız var. TSO’nun çok ciddi gayretleri var. Bundan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Sorunları çözme noktasında birlikte gayret edeceğiz. Özellikle organize sanayi bölgesinin kamulaştırmasıyla ilgili ciddi sıkıntılar var. Bu sorunların acilen çözülmesi gerekiyor. İnşallah hükümet kurulunca bu sorunları çözeceğiz. Sadece bu noktada değil, ilimizin diğer sorunlarında da başkanımız ve diğer yöneticilerle birlik içinde hareket etmeye gayret edeceğiz. İnşallah önümüzdeki bu belirsizlik kısa sürede çözülür” dedi.

RESİM GALERİSİ