Banner

MİAD’DAN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET


MİAD’DAN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya TSO Başkanı Erkoç, “Malatyalı iş adamlarımızın Türkiye ekonomisinde çok büyük söz sahibi olduklarını biliyoruz. Biz Malatya dışında yaşayan hemşerilerimizin Malatya’ya daha fazla yatırım yapmalarını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Erkoç, Malatyalı işadamları ile gönül bağlarını koparmamaları ve ticari ilişki kurmaları noktasında gayret içerisindeyiz. Malatya sanayi ile geç tanışan bir kent, belli bir noktaya taşımak için de Malatya dışında yaşayan iş adamlarımızın Malatya’da yatırım yapmalarını arzu ediyoruz. Yatırım ortamını hazırladık. İnşallah sizlerin de desteğiyle hep birlikte Malatya’yı kalkındırırız” şeklinde konuştu.

MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş ise, “Malatyalı iş adamları İstanbul ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde geniş etki alanlarına sahip. Malatyalılar bu konuda çalışkan insanlar. Malatya’mıza yatırım noktasında son yıllarda yönetim kurulu arkadaşlarımız geldi. Yatırım yaptılar. Ama bunları artırmak lazım. Bunun içinde Malatya Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım ortamı hazır. Bu dönemde kabinede Malatyalı Bakanlarımız da var. Siyasette şanslı bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte el ele vererek Malatya’yı kalkınması için elimizden ne geliyorsa İstanbul’daki Malatyalılar olarak yanınızda olduğumuzu özellikle belirtmek isterim” dedi. 

RESİM GALERİSİ