Banner

MALATYA TSO'DAN VALİ BARUŞ'A ZİYARET


MALATYA TSO'DAN VALİ BARUŞ'A ZİYARET

Ziyarette konuşan Baruş, sanayileşmenin Türkiye ve şehirlerin kalkınmasının en önemli dinamosu olduğunu vurguladı.

Malatya’nın insan yapısı, coğrafyası, doğası, sanayisiyle Doğu’nun incisi konumunda olduğuna dikkat çeken Baruş, şunları kaydetti:

"Gücümüz ve kabiliyetimiz yettiği kadar kentimize, insanlarımıza ve Malatya sanayisine katkı sunmak bizim ilk önceliğimizdir. Ortak akıl ile hep birlikte çalışmaya ve kentimize değer katmaya devam edeceğiz. Bu kapı iş dünyası temsilcilerimize her zaman açık olacaktır. Bizler iş dünyamızla istişare içinde olacağız. Güzel çalışmaları el birliğiyle, birbirimizin heyecanını artırarak, işbirliği koordinasyonunu iyi bir noktaya getirecek şekilde çalışacağız. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum."

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentin gelişmesi adına çalışmalar ve projeler yürüttüklerini söyledi.

Malatya’nın en büyük avantajlarından birinin kurumlar arasında işbirliği içinde gerçekleştirilen çalışmalar olduğunu aktaran Sadıkoğlu, "Sağlanan birlikteliğin sizlerin de katkısıyla artarak devam edeceğine inanıyoruz. Malatya iş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincinde hareketle, kentimiz ve ülkemiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

RESİM GALERİSİ