Banner

KUYAP PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI DEVAM EDİYOR


KUYAP PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI DEVAM EDİYOR

 'KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması' (KUYAP) projesi kapsamında yürütülen 'Eğitim Programları' Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde devam ediyor.

Eğitmen Halit Mirahmetoğlu, “Küresel ekonomide değişim” ve “uyum yeteneği” kavramlarından yola çıkan program dahilinde, Değer Yaratma ve İşletme Değer Zinciri, Pazarlama Stratejisi ve Pazarlama Planı, Konumlandırma, Etkinlik ve Pazara Nüfus Etme, Ekonomik ve Finansal Kontrol Araçları, İnnovasyon, Fiyatlandırma Teknikleri ve Maliyet Analizi, Organizasyon ve İnsan Kaynakları Yönetimi başlıkları altında önemli bilgiler paylaşıldı.

Üç günlük program katılımcılara verilen sertifikalar ile sonlandırıldı. Toplam 15 ilde yürütülen proje kapsamında Kuyap Koordinasyon Birimi tarafından Malatya'da işverenler/üst düzey yetkililer ve çalışanlara yönelik ayrı ayrı planlanan ücretsiz gelişim programları Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek.

Uluslarası ve ulusal uzmanlar tarafından, uzun süreçli analizlere dayanılarak hazırlanan program, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB ve ÇSGB'nin destekleri ile KOBİ'lerin değişen küresel dinamiklere uyum yeteneğini arttırmayı planlıyor.

Programa katılım için Malatya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesindeki Kuyap Proje ekibine ulaşılması yeterli olacak.