KUYAP EĞİTİM GÜNLERİ SERTİFİKALARI DAĞITILDI

MALATYA TİCARET VE SANAYİ ODASINDA KUYAP EĞİTİM GÜNLERİ SERTİFİKALARI TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

Turkiye'de, son dönemin en büyük projelerinden biri olan, 5 milyon Euro bütçeli KUYAP Projesi (KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum yeteneğinin Arttırılması Projesi) çalışmalarına Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde tamamlandı. Eğitime katılan MASİAD, MAİKAD ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri sertifikalarını Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hüseyin ERKOÇ törenle takdim etti.

21 Şubat Cumartesi ve 22 Şubat Pazar günleri Saat 10.00 ‘da Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen ücretsiz eğitim programında “Küresel ekonomide değişim” ve “uyum yeteneği” kavramlarından yola çıkan program dahilinde, Değer Yaratma ve İşletme Değer Zinciri, Pazarlama Stratejisi ve Pazarlama Planı, Konumlandırma, Etkinlik ve Pazara Nüfus Etme, Ekonomik ve Finansal Kontrol Araçları, İnnovasyon, Fiyatlandırma Teknikleri ve Maliyet Analizi, Organizasyon ve İnsan Kaynakları Yönetimi başlıkları altında önemli bilgiler paylaşıldı.

Türkiye'de 15 ilde (Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, Kayseri, Van, Kastamonu, Sivas, Samsun, Gaziantep, Kars, Erzurum, Kahramanmaraş ve Batman) sürdürülen  Kuyap Projesi, hayat boyu öğrenme aracılığıyla çalışan ve işverenlerin uyum yeteneğini arttırılması hedeflerken, bunun canlı ve rekabet edebilir olma yolunda önemli bir öncelik olduğuna vurgu yapıldı.