Banner

"KİTAP GETİRDİM SANA" PROJESİ KİTAPLAR TESLİM EDİLEREK TAMAMLANDI


"KİTAP GETİRDİM SANA" PROJESİ KİTAPLAR TESLİM EDİLEREK TAMAMLANDI

Kitap teslim törenine, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, TOBB yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yöetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve 27. Komite Meclis Üyesi Mesut Özdemir katıldı.

 

İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay yaptığı açıklamada, “Yeni ve genç vizyonu olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın sosyal etkinliklere göstermiş olduğu ilgiden ve araştırma hastanesinde tedavi gören çocuklarımızın devam eden eğitim süreçlerinde ihtiyaçları olan okuma kitapları ile ilgili göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise “Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimize sadece ticari anlamda değil, insanlarımıza da beşeri anlamda yaklaştıklarını, sosyal sorumluluk projemiz olan bu projenin 27. Meslek Komitemizin temsilcisi Mesut Özdemir tarafından tertip edilen ve 3000'e yakın kitabın çocuklarımızın ilerleyen dönemde kullanımlarına sunulmak üzere hastanemize teslim ettik. Proje hastane de kronik rahatsızlıklarından dolayı tedavi gören çocuklarımız, Milli Eğitim Müdürlüğünün açmış oldukları hastane içinde bulunan 3 sınıfta eğitimlerine devam ediyor. Dönem dönem burada kültür kitapları ile iç içe kalmaları, kültürün gizemli dünyalarına yolculuk etmeleri, esasında bu hastalık ve tedavi süreçlerinde yalnız olmadıklarını hissettirmek üzere başlatılan kampanya kitap teslim töreniyle beraber son bulmuş oldu. İnşallah çocuklarımızın yeni ufuklara ve yeni hayallere sağlıklı bir nesil olarak devam etmelerini ümit ediyor, kampanya ya destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


 

RESİM GALERİSİ