KADIN GİRİŞİMCİLER'DEN PLAKET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’un da katıldığı plaket töreninde konuşan Kurul Başkanı Yasemin Coşkun, “Yönetimi devr aldığımız değerli arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve bizlerde Malatya’daki kadın girişimci üyelerimizi en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini vereceğiz” dedi. Yeni Yönetime başarılar dileyen eski Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Emine Yıldırım ise, Kadın girişimci sayısının Malatya’da her geçen gün arttığını belirterek bu konuda desteklerinin süreceğini söyledi.

“KADIN GİRİŞİMCİ SAYISI YETERLİ SEVİYEDE DEĞİL”

Daha sonra söz alan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Türkiye’de kadın girişimci sayısının her geçen gün arttığını belirterek,” TOBB’un özellikle kadınlarımızın iş dünyasında başarılı olmaları için büyük çaba sarf ettiğini biliyoruz. Biz de kadın girişimcilerimizin artması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Şu bir gerçek ki bugün Kadın girişimcilerimizin sayısı az. Bu sayıyı artırmamız lazım.”