İŞBAŞI VE İŞBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI ANLATILDI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 26. Meslek Komitesi’nin düzenlediği bilgilendirme toplantısı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Abdullah Duran, UMEM Projesi ile ilgili bilgiler verdi. Duran, “UMEM Projesi’nin uygulamasında Malatya olarak başarılı bir yıl geçirdik. Geçtiğimiz yıl bu projenin uygulamasında bir de ödül aldık”dedi.

26. Meslek Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi  Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, amaçlarının sektöründe bulunan iş adamlarının bu projeden azami derecede istifade etmesi olduğunu belirterek,” İşkur Aktif İstihdam Programları kapsamında ele alınan İşbaşı ve işbirliği programlarından üyelerimizin istifade etmesini amaçlıyoruz.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İŞKUR Meslek Uzmanı Samet Eti, Kemal Çıtak ve Kurs Yöneticisi Muharrem Arıkboğa tarafından program ile ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı.