HİSARCIKLIOĞLU MALATYA’DA VALİ VE BELEDİYE ZİYARETLERİ YAPTI

Çeşitli ziyaret ve programlar için Malatya’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci,

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TOBB Yönetim kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.?

Gürkan'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Rifat Hisarcıklıoğlu, , Yeşil Kuşak Projesi alanında bulunan Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin taşınması için Malatya'ya yeni bir okul yapacaklarının müjdesini verdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, Rifat Hisarcıklıoğlu'nın Malatya'ya bir İmam Hatip Lisesi yaptırdığını ve bir yeni okul daha yaptıracağını belirterek, “Türkiye Odalar Borsalar Birliği Malatya'mıza proje bir İmam Hatip kazandırdı.

Baktığımız zaman ve gerçekten harika bir okul. Şimdi inşallah sözünü verdi ikinci bir okulu da söz aldık, onu da inşallah Selahattin Başkanımın planlamasıyla Malatya'mıza, Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazandıktan sonra Malatya'mıza

yine bir okulu da birlikte de takip edeceğiz.” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı da makamında ziyaret ettiler.

Hisarcıklıoğlu, “Başkanımız daha önceki ziyaretlerimizde de bizleri çok güzel bir şekilde ağırlamıştı. Malatya’mıza çok güzel hizmetleri olan Başkanımızı bu hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Başkanımızın hediyesi olan bakır el işlemeli semaver setini

TOBB’da sergileyeceğim” şeklinde konuştu.

Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu son olarak Vali Aydın Baruş’ı makamında ziyaret etti.?

Vali Baruş’a özel sektöre katkıları ve OSB’lerle ilgili çalışmaları için teşekkürlerini ileten Hisarcıklıoğlu, İmam Hatip Lisesi’nin ardından Malatya’ya bir de meslek lisesi kazandırmak istediklerini söyledi.

Malatya Valisi Aydın Baruş da Hisarcıklıoğlu’na eğitime ve ticaret hayatına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Rifat Hisarcıklıoğlu Vali Baruş’a TOBB tarafından hazırlanan “Dede Korkut” Kitabını hediye etti.