GÜMRÜK BÖLGE MÜDÜRÜ HAVVA EKSİLMEZ’DEN, MALATYA TSO ‘YA ZİYARET

Fırat Gümrük ve Ticaret Malatya Bölge Müdürü Havva Eksilmez, Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu,  el birliği ile şehir ve ülke için çalışacaklarını, sorunların birlikte hareket edilmesi halinde daha kolay çözülebileceğini belirtti.

Sadıkoğlu’ Malatya için yola çıktıklarını, her şeyin Malatya için olduğunu belirterek, "El birliği ile şehir ve üyelerimiz için çalışacağız. Malatya ticaret erbabına en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Her zaman önceliğimiz Malatya ve üyelerimiz olacak. Üyelerimizin çıkarları birinci önceliğimizdir" dedi.