Banner

FKA MAYIS AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI


FKA MAYIS AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Malatya Valisi Ali Kaban’ın dönem başkanı olduğu Fırat Kalkınma Ajansı’nın (FKA) 2018 yılı Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bingöl’de yapıldı.

FKA Yönetim Kurulu toplantısı Bingöl Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Malatya Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaban, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Bingöl Valisi Ali Mantı, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile İl Genel Meclis Başkanları katıldı.

Toplantı öncesi konuşma yapan Malatya Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaban, “TRB1 Bölgesinde, turizmin ve endüstriyel üretimin gelişimine etkin biçimde katkı sağlayacak mekanizmaların geliştirilmesinin amaçlandığı 19.000.000 TL bütçeli 2018 Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek programının başvuru süresi sona ermiştir. Bu program ile Bölge Turizm Rotaları ve Önemli Turizm Değerlerinin Geliştirilmesi ve Endüstriyel Üretimde Ortak Kullanım Alanlarının Geliştirilmesi hedeflenmektedir. Bölgemiz genelinde 51 proje başvurunun olduğu programın proje değerlendirme süreci devam etmekte olup bölgemize ve illerimize hayırlı olmasını temenni ederim.

 

RESİM GALERİSİ