ERKOÇ, TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ ŞİDDETLE KINIYORUM

Erkoç mesajında, Çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.

Bu katliamın hedefi, Türkiye'nin birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzuruna yöneliktir. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız.

Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz.Ülkemizin birlik, beraberlik, kardeşliğine ve huzuruna kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bu zor günleri birbirimize daha da kenetlenerek aşacağız. Bir olacağız, oyunlarını bozacağız.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”