ERKOÇ 'DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ’NE KATILDI

Mitinge Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatyalıların meydanları doldurarak, yiğitliklerini gösterdiklerini belirtti.

Erkoç, “Ülkemiz için, demokrasimiz için, birlik ve beraberliğimiz için buradayız. Her kesimden, her görüşten, her düşünceden vatandaşlarımız burada. Sağlanan bu birlik, beraberlik, mutabakat ve ortak akıl ile Türkiye geleceğe daha umutla bakıyoruz. Bundan sonra el ele, omuz omuza vererek ülkemizi daha ileriye taşıyacağız. Hedeflerimize ulaşmak için durmadan daha çok çalışacağız” dedi.