Banner

Baskanimiz Sn. Oguzhan Ata Sadikoglu nun 24 Kasim Ögretmenler Günü Mesaji


Baskanimiz Sn. Oguzhan Ata Sadikoglu'nun 24 Kasim Ögretmenler Günü Mesaji:
 
Günümüzde ulusal kalkinmanin anahtari kaliteli egitim ve ögretimden geçiyor. Ülkemizin gelecegi olan gençlerimizin egitimini saglayan ögretmenlerimiz, ayni zamanda gelecegimize de yön vermektedir.
 
Ülkemizin kalkinmasi ve gelismesine katki saglayacak gençlerimizin basarilarinda en büyük pay, onlari egiten ögretmenlerimize aittir. Görevinin kutsalligina hakim olan ögretmenlerimiz, ülkemizin her türlü zorlu cografya kosullarinda bile görevlerini layikiyla yapmanin çabasi içerisindedir. Gelecegimizin teminati olan gençlerimizi yetistirmek için, Dogu ve Bati diye ayrim yapmayan, ülkemizin topraklarini  karis karis gezen ögretmenlerimizin her zaman yanlarinda oldugumuzu belirtmek istiyorum.
 
Meslegini icra ederken sehit olan ögretmenlerimiz basta olmak üzere, ebediyete intikal etmis basögretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm egitimcilerimizi rahmet ve sükranla aniyorum. 
 
Anadolu’nun her kösesinde görevlerini layikiyla yerine getirmeye çalisan, sabir ve emekle çocuklarimizin geleceklerini sekillendiren tüm ögretmenlerimizin 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.