BAŞKAN YEŞİL’DEN MALATYA TSO’YA ZİYARET

Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Başkan Yeşil, bölgesel işbirliklerinin artırılması noktasında odalara önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Ziyaretinden duyduklarını memnuniyet ifade eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, bizler de sizlere yeni dönemde başarılar diliyoruz. Elbette bölgesel kalkınmayı sağlamadan huzur ve refahtan söz edemeyiz. Bölgesel kalkınma ve gelişme adına karşılıklı neler yapılabileceği hususunda oturup üzerinde somut adımlar atılana bilinecek bir yaklaşım ortaya koymamız gerekiyor” dedi.