Banner

BAŞKAN GEVREK’TEN MALATYA TSO’YA ZİYARET


BAŞKAN GEVREK’TEN MALATYA TSO’YA ZİYARET

Ziyarette konuşan Başkan Gevrek, “Yeni Malatyaspor bizim ortak değerimiz. Takımımız şehrimizin marka değerinin artmasına ciddi manada katkı sağladı. Bizim şehir olarak bir araya gelip takımımızın arkasında durmamız lazım. Bu noktada bugün Malatya TSO’yu ziyaret ettik. Ben Başkanımızın Yeni Malatyaspor’u sevdiğini biliyorum. İnşallah hep birlikte Yeni Malatyasporumuzun arkasında dururuz” diye konuştu.

 

Gevrek, kombine satışlarının az olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, bütün Malatyalıları takıma sahip çıkmaya davet etti.

Kombine ve loca satışlarının başladığını hatırlatan Gevrek, şunları kaydetti:

“Ligin başlamasına daha 10 gün var ama üzülerek söylemek istiyorum ki kombine satışlarımız bin civarında. Bu konuda taraftarlarımızdan, iş adamlarımızdan ve esnaflarımızdan destek bekliyoruz. Bu takım hepimizin. Bütün hemşehrilerimizin takımımıza sahip çıkması lazım. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama bütün şehir bir araya gelirsek daha büyük bir güç oluruz.”

 

Sadıkoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni Malatyaspor fikir ve düşünce ayırt etmeksizin hepimizin ortak noktada birleştiği ve şehrimize katkısı çok yüksek olan önemli bir değer olduğuna inanıyoruz” dedi.

 

Adil Gevrek ve yönetiminin Yeni Malatyaspor’u süper lige çıkarma başarısı gösterdiğini anımsatan Sadıkoğlu, şöyle konuştu:

“Malatya’da emek verip gayret gösteren insanların takdir edilmesi lazım. Daha iyi şartlarda mücadele etmeleri için motive edilmesi gerekir. Yeni Malatyaspor başkanımızın ve yönetiminin yanında olmak için elimizden gelen çaba ve gayreti Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapmaya çalışacağız. Malatya’nın esnafının, tüccarının, sanayicisinin ve halkının Yeni Malatyaspor’un yanında olmasını arzu ediyoruz. Yeni Malatyaspor’un süper ligde kalması hem şehrimiz için hem de şehri dışardan takip eden Malatyalılar için de önem arz etmektedir. Takıma hem şehir olarak hem belediye olarak hem de Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak sahip çıkmamız gerekiyor. İstişareler sonucu inşallah elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz. Yeni Malatyaspor’un süper ligde kalması şehrimiz için çok önemli. O yüzden yönetime ve takıma sahip çıkmalıyız.”

 

RESİM GALERİSİ