BAŞKAN ERKOÇ’A HİZMET ŞEREF ÖDÜLÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 71. Genel Kuruluna, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Yönetim Kurulu Üyesi Cebrail Aldı, Hüseyin Çınar, Genel Sekreter Abdullah Duran, Malatya TSO TOBB Delegeleri Ahmet Gür, Erel Karagöz, Murat Gümüş, Abdullah Öngenli, Suat Hamdi Gülşen, Aytunç Narin, Hacı Emin Ilıcak, Adil Güntan ve Mehmet Dursun katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Hizmet Şeref Belgesi'ne layık görülen üyelere ilişkin, "Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere Hizmet Şeref Belgeleri ve plaketlerini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’a Hizmet Şeref Belgesi ve plaket verildi.