Banner

2. OSİAD YÖNETİM KURULU’NDAN ZİYARET


2. OSİAD YÖNETİM KURULU’NDAN ZİYARET

Malatya OSİAD Yönetim Kurulu adına yaptıkları ziyaret ile ilgili konuşan Derneğin yönetim  kurulu başkanı Kerim Günay, “Sayın Oda Başkanımıza bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bölgemizdeki çalışmalar hakkında bilgi sunmak için kendilerini ziyaret ettik. Kendileri de sağolsun bizleri kırmadılar. Sorunlarımızı el ele vererek birlikte çözüyoruz”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise şunları söyledi,”Malatya 2 Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin adeta göz bebeği OSB’lerinden biri oldu. Burada geçmişte ve günümüzde emeği geçenlere ben bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Orası durmadan büyüyor. Büyürken tabi bir takım sorunlarda beraberinde geliyor. Biz bu sorunları burada bulunan Dernek üyelerimiz ile çözmek için büyük gayret sarf ediyoruz.

Ziyarete Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra MTSO Yönetim Kurulu üyesi Muhammed Yüksekler de eşlik etti.