ULUSLARARASI ÇİKOLATA, ŞEKERLEMEÜRÜNLER FUARI

21-23 Mayıs 2019 tarihleri arasında, Şikago / Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenecek olan "SWEETS&SNACKS EXPO ULUSLARARASI ÇİKOLATA, ŞEKERLEME VE ATIŞTIRMALIK ÜRÜNLER FUARI”nın

Türkiye milli katılım organizasyonu İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilecektir.

Sweets & Snacks Fuarı çikolata, şekerleme ve atıştırmalık ürünler sektöründe Amerika kıtasının en büyük fuarı olup kişi başı şeker tüketiminin en yüksek olduğu, 25 milyar USD'lik ABD pazarına giriş için

ideal bir organizasyondur.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin,http://www.iib.org.tr/tr/diger-duyurular-sweetssnacks-2019-abd-sikago-milli-katilim-organizasyonu.html adresinden Başvuru Formu'nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni,firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 08 Mart 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için:
          Hububat Koordinasyon Şubesi