KIZ KARDEŞİM PROJESİ SERTİFİKA PROGRAMI

Coca Cola Türkiye Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi tarafından Kasım 2015 ayı içerisinde Malatya ilinde gerçekleştirilecek "Kız Kardeşim Projesi Sertifika Programı" ile ilgili detay bilgileri aşağıda verilmiştir.

Söz konusu sertifika programının Malatya ilinde düzenleyeceği eğitim programı ile ilgili olarak Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası projenin yerel ortağıdır.

Malatya ilinde yaşayan kadınların başta Malatya Ekonomisi olmak üzere Türkiye Ekonomisine katma değer sağlamaları için sahip oldukları bilgilerin geliştirilmesine yönelik yapılacak olan bu çalışmalara gösterdiğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ederiz.

KIZ KARDEŞİM PROJESİ

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ile Coca Cola-Türkiye işbirliğince yürütülen "KIZ KARDEŞİM" projesi bir Sosyal Sorumluluk projesi olup Türkiye’nin değişik bölgelerinde yaşayan Kadınlara yönelik olarak tamamı ile ÜCRETSİZ gerçekleştirilmektedir.

Proje kapsamındaki eğitimler hali hazırda herhangi bir kurumda çalışmayan ancak çalışmak isteyip de kendinde bu cesareti bulamayan kadınlar ile ekonomiye katma değer yaratma potansiyeli olan, aslında girişimci bir ruha sahip olup da üretmiş olduğu iş fikirlerini nasıl hayata geçireceğini ve bu iş fikri için nereden başlayacağını bilemeyen kadınlara yönelik olarak düzenlenmektedir. Söz konusu eğitimler katılımcılara Vizyoner bir kimlik sağlarken proje mezunlarını ekonomik hayata katma değer yaratmak adına cesaretlendirecek ve kişisel gelişime yönelik sahip oldukları bilgi düzeylerini de arttıracaktır.

Coca Cola Türkiye'nin ana sponsor olduğu projede Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi proje yürütücüsü olarak projede direkt olarak görev almakta olup proje ekibindeki eğitmenleri ve koordinatörleri ile bölgelerde başrolü üstlenmektedir.

Eğitimlere Ait Planlanan Tarih Programı:

KASIM 2015

Bölgemizde gerçekleştirilecek Kız Kardeşim Projesi Sertifika Programına ait detaylı eğitim planı etkinlik takvimimizde sunulmuştur.

Eğitimler sonunda başarılı olan katılımcılar Boğaziçi Üniversitesi KIZ KARDEŞİM PROJESİ "Vizyoner Kadın BAŞARI Sertifikası" almaya hak kazanacaklardır.

Eğitim Konu Başlıkları:

Kadın Olmanın Vazgeçilmez Rolleri

Etkili İletişim Becerileri Geliştirme

Finansal Okur Yazarlık

Pozitif Düşünce Gücü ve Bireysel Motivasyon

Etki Yaratma Becerisi (Etkili Konuşma ve Diksiyon)

Kendinin Koçu Olmak ve Stresle Başa Çıkmak