Sayın Üyemiz,

Helal Akreditasyon Kurumu’ndan alınan bir yazıda, helal temalı fuar, konferans, kongre vb. etkinliklerin; İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkeler başta olmak üzere dünya genelindeki Müslümanlar arasında helal belgeli ürün ve hizmet ticaretinin geliştirilmesine, güvenilir ve sürdürülebilir bir helal belgelendirme sisteminin tesisine ve ülkelerin helal kalite altyapılarının iyileştirilmesine yönelik iş birliklerinin artırılması açısından önemli fırsatlar oluşturduğu ifade edilmektedir.
Bu kapsamda, Halal Expo Endonezya (HEI)'nın 25-29 Ekim 2023 tarihlerinde Jakarta Kongre Merkezi- Endonezya’da düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.
Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen ve gıda, kozmetik, finans, turizm gibi helal belgeli ticarete konu çeşitli sektörlerin temsilcilerini bir araya getiren Halal Expo Endonezya (HEI), bu alanda faaliyet gösteren firmaların bahse konu fuara katılım sağlamasının Türkiye'nin helal sektöründeki yerinin vurgulanması açısından faydalı olacağı değerlendirilmektedir.
Bu kapsamda, söz konusu fuara ilişkin tanıtım dokümanlarının ekte sunulduğu ve Halal Expo Endonezya (HEI) temsilcisine ait irtibat numaralarının ise aşağıda yer aldığı belirtilmektedir.
Halal Expo Endonezya (HEI) Temsilcisi:
+62 811 2188 454 / [email protected]

Bilgilerinize