Dubai Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı Ziyareti Ve İş Gezisi Organizasyonu Hk

Sayın Üyemiz,

Gıda alanında dünyanın en önemli fuarlarından olan ve Dubai’de 19-23 Şubat 2024’te gerçekleştirilecek GULFOOD ULUSLARARASI GIDA FUARI’ na Odamız tarafından iş gezisi organizasyonu planlanmaktadır.

Düzenlenecek olan ve tahmini maliyeti 2350 Dolar olarak öngörülen fuar ziyareti ve iş gezisi programına katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan linkten 6 Ocak 2024 tarihine kadar başvuru formunu doldurarak ÖN KAYIT yaptırmalarını rica ederiz.

KOSGEB tarafından Yurt Dışı İş Gezisi Destek mevzuatı güncellenmekte olup, süreç Odamız tarafından takip edilmektedir. Güncel mevzuatın heyet programımıza uygulanabilir olması durumunda, Odamız tarafından KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi programına başvuruda bulunulacaktır.

İş gezisi programı için kontenjanımız sınırlı olup, katılım başvuru önceliğine göre belirlenecektir. Fuar ziyareti ve iş gezisi programına katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki linke tıklayarak, açılan formu eksiksiz doldurmalarını rica ederiz.

Not: Katılımcılarımızın en az 6 ay geçerli pasaportu olması gerekmektedir.

Başvurular yapıldıktan sonra inceleme sonucu tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Son Başvuru tarihi: 6 OCAK 2024

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ