BAŞARILI İŞ KURMA EĞİTİM VE ÇALIŞTAYI

İşgem Projesi kapsamında Avrupa Birliği ve 2.OSB İŞGEM işbirliğiyle “Başarılı İş Kurma Eğitimi ve Çalıştayı” 11 Kasım 2014 tarihinde Ramada Plaza Altın Kayısı Hotel’de düzenlenecektir. Programın amacı katılımcılara yeni bir iş kurarken düşünmeleri gereken önemli konuları ele almaktır. Çalıştaya kendi işini kurmayı düşünen herkes ücretsiz olarak katılabilir. Programda girişimcilere kendi işlerini yürütmek için nasıl planlama yapmaları gerektiği özet olarak gösterilmektedir. Amacımız, çalışmanın tartışma yoluyla eğlenceli bir şekilde gerçekleştirilmesidir. Çalıştaydan sonra katılımcılar İŞGEM danışmanlarıyla kendi iş fikirlerini paylaşmak ve işlerine başlamak için İŞGEM’in kendilerine nasıl yardımcı olabileceklerini ayrıntılarıyla öğrenmek için birebir görüşme talep edebilirler.

Önemli Not:

Katılımcı sayısı kısıtlı olduğundan başvurunuzu en kısa zamanda yapmanız rica olunur. Aşağıda vermiş olduğumuz başvuru formu linkinden formlarınızı doldurarak [email protected] adresine yollamanız gerekmektedir.

Katılımcı Başvuru Formunu indirmek için tıklayın.

Başvuru sonucu size mail ve ya telefonla bildirilecektir.

Seminere sadece başvuruları olumlu değerlendirilen kişiler katılabilir.

Detaylı bilgi için

: 444 89 44     Dahili:106

: 11/11/2014

Başlama saati