Banner

"PANDEMİDE FİRMALARIN HUKUKİ HAKLARI: FIRSATLAR ve TEHDİTLER" Semineri


"PANDEMİDE FİRMALARIN HUKUKİ HAKLARI: FIRSATLAR ve TEHDİTLER" Semineri

 

 

 

Tüm dünyayı hızla etkisi altına alan Covid-19 pandemisi iş sektörlerinin büyük bir bölümünü etkilenirken, çalışanlar ve işverenlerin de sıkıntılı bir süreç yaşamasına neden oldu. Bazı iş yerleri tedbirler kapsamında zorunlu olarak kapatılırken bazı iş yerleri de önlem amaçlı kısmi çalışma veya evden çalışma sistemine geçmek zorunda kaldı. Yaşanan bu durum büyük ekonomik sorunları da beraberinde getirdi.

İşletmeler ve işletme sahiplerinin özellikle kira ödemeleri ve sözleşmeler konusunda yaşadıkları sıkıntılar salgının olumsuz seyri neticesinde devam etmekte. Pandemi sürecinde sahip olduğu hukuki haklar konusunda yeteri kadar bilgi sahibi olmayan iş insanlarımız, çalışanlarının ve firmalarının haklarını korumakta zorlanıyor.

Yaşanan bu sorunlar karşısında işletmelerimizin kanuni haklar konusunda bilgilendirilmesi amacıyla Malatya Teknokent ve İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi iş birliğinde  "Online Hukuk Semineri" düzenlenecektir.  

İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan Kayık Aydınalp ve Dr. Öğr. Üyesi Adem Yelmen tarafından iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek seminerin ilk oturumunda; “İş Sözleşmesinin Sona Ermesi ve Hukuki Sonuçları” ikinci oturumunda ise “Pandemi Sürecinin İşyeri Kiralarına Etkisi” konuları işlenecektir.

26 Şubat 2021 Cuma günü saat 14.00’de Google Meet üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecek seminer ücretsiz olarak düzenleniyor.

Kayıt ve katılım bilgilerine aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

KatılımFormu: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScA1zKulnAkgwG4OqG1Nct2XwJJJyfBcMNScTS1HngZIaz4Nw/viewform

 

Seminer Bağlantı Linki: https://meet.google.com/kqo-ztqz-mdd

 

 

RESİM GALERİSİ