Banner

Ölmeztoprak: Malatya TSO önemli çalışmalara imza atıyor


Ölmeztoprak: Malatya TSO önemli çalışmalara imza atıyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Malatya’nın ve bölgenin kalkınması adına önemli çalışmalara imza attığını belirten AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Esnafımızın ve sanayicimizin Malatya’da kalması ve yeni yatırımların da gelmesi için sürekli istişare halinde çalışacağız” dedi.

 

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

 

“İSTİŞARE KÜLTÜRÜNE ÖNEM VERİYORUZ”

 

Oda üyelerinin sorunlarının çözümü noktasında istişare kültürüne önem verdiklerini belirten Başkan Sadıkoğlu, “İş dünyası olarak bizim isteğimiz Malatya’nın derdiyle dertlenen, Ankara’da Malatya’nın sorunlarını gündeme getiren vekillerimizin olması. İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak vekilimizin bu anlamda Malatya’ya her konuda katkı sunacağına inanıyoruz. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de sayın vekilimizle daima istişare halindeyiz. Üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini kendilerine ulaştırdığımızda sağ olsun samimiyetle ilgileniyor. Bugün Odamıza yapmış olduğu ziyarette de üyelerimizin sorunlarını daha detaylı bir şekilde dinleyecek. Umut ediyoruz ki çözümü noktasında gayrette bulunacaktır. Ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“ELİMİZİ MASAYA HEP BİRLİKTE KOYACAĞIZ”

 

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Çok sıcak bir karşılama ile bizlere hoş geldiniz denildi, teşekkür ediyorum. Oğuzhan başkanımız ve yönetimi Malatya’mızı güzel bir şekilde temsil ediyorlar, Malatya’mızın ve bölgemizin kalkınması için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. 6 Şubat depremleri sonrası birlik ve beraberlik ile Malatya’mızın kalkınmasını birlikte yapacağız. Esnafımızın ve sanayicimizin Malatya’da kalması ve yeni yatırımların da gelmesi için devamlı istişare halinde çalışacağız. Masaya hep birlikte elimizi koyacağız. Bizler siyaseten çalışmalar yaparken zaman zaman göremeyeceğimiz alanlar olacaktır, işte tam da burada Odamızın dokunuşlarına ihtiyacımız olacak. Nazik ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haberin videosunu izlemek için tıklayın

RESİM GALERİSİ