Banner

MALATYA TSO DAN ÖGRENCILERE DESTEK


Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Yönetim Kurulu Üyesi Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, Hatunsuyu Ilkokulu’nu ziyaret ederek ögretmen ve ögrencilerle bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) katkilariyla, Battalgazi ilçesinde bulunan Hatunsuyu Ilkokulu’nda okuyan ögrencilere 800 çift ayakkabi (bot) dagitildi. Hatunsuyu Ilkokulu’nda düzenlenen programa Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, Il Milli Egitim Müdürü Ali Tatli, Battalgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Recep Bulut, okul müdürü, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

 

Düzenlenen programda konusan Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, Il Milli Egitim Müdürlügü’nce belirlenen okullarda ögrenim gören ihtiyaç sahibi ögrencilere 800 çift ayakkabi yardiminda bulunduklarini ifade ederek sunlari söyledi: “Ilimiz genelindeki okullarda ihtiyaç sahibi ögrencilerimize 800 adet kislik ayakkabi dagitarak ögrencilerimizin soguk kis aylarinda okullarina daha rahat sekilde gelip gidebilmelerine katkida bulunduk. Milli Egitim Müdürlügü’nce belirlenen ihtiyaç sahibi ögrencilerimize destek olabilmek için bugün de Hatunsuyu Ilkokulumuza ziyarete geldik. En büyük gayemiz ögrencilerimizin basarili olmalaridir. Insallah bu ögrencilerimiz büyük basarilar elde ederek güzel yerlere gelirler. Yarinlarimizin teminati olan çocuklarimizin en iyi sekilde yetismesi için Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi olarak elimizden gelen bütün gayreti göstermeye devam edecegiz. Bu konuda bizlere destek veren basta Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu olmak üzere Il Milli Egitim Müdürümüz Ali Tatli’ya tesekkür ediyorum.”

 

Baskan Oguzhan Ata Sadikoglu ve Il Milli Egitim Müdürü Ali Tatli daha sonra ögretmenler odasinda ögretmenlerin sorun ve önerilerini dinledi. Ögrenciler ile de bir süre sohbet eden Sadikoglu, onlara tavsiyelerde bulundu.