Banner

Malatya TSO, Malatya Kayısısı ile coğrafi işaret zirvesinde!


Malatya TSO, Malatya Kayısısı ile coğrafi işaret zirvesinde!

 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, 2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde Malatya Kayısısını tanıttı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu; “Kayısının başkenti Malatya’dır. Malatya Kayısısının hak ettiği değere kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz. Katıldığımız tüm etkinliklerde stantımız yoğun ilgi görüyor ve bizlerde burada şehrimizi ve kayısımızı insanlara tanıtma fırsatı yakalıyoruz. Malatya Kayısısını tanıtma noktasında bu tür etkinliklerde Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak herzaman var olacağız.” dedi.

 

 


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Bülent Tüfenkci ve Ak Parti MYKY Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznür Çalık, Malatya TSO stantını ziyaret etmelerinin akabinde Başkan Sadıkoğlu kayısı hediyelerini taktim etti.

 

Başkan Sadıkoğlu son olarak;
"Kayısı Malatya’nın lokomotifidir. Bu lokomotif Malatya’yı dünyaya tanıtmaktadır. Kayısı üreticilerimiz, kayısı tüccarlarımız, kayısı ve Malatya adına emek veren herkes bu lokomotifin temel taşıdır. Bugün burada stantımızı ziyaret eden herkese yoğun ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

RESİM GALERİSİ