Banner

Malatya TSO’dan eğitime tablet desteği


Malatya TSO’dan eğitime tablet desteği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan tablet kampanyası kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 75 adet tablet bilgisayar imzalanan protokol ile Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

Malatya TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen Protokol programına Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mehmet Ali Avşar, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz ve Malatya MEM Şube Müdürü Behçet Bakır katıldı.

 

SADIKOĞLU: “75 ADET TABLET BİLGİSAYARI TESLİM EDİYORUZ”

 

Malatya TSO olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirten Başkan Sadıkoğlu, “Bir ülkenin gelişmişlik seviyesinden söz ederken en önemli kriterlerden birinin eğitim olduğunun bilincindeyiz. Eğitime destek kapsamında, Malatya TSO olarak 75 adet tablet bilgisayarı, ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştırılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ediyoruz. Temennimiz salgının bir an önce sona ermesi ve normal eğitim düzenine geçilmesidir. Çocuklarımız okul günlerini çok özlediler ancak, bu süreci de uzaktan eğitim ile en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Uzaktan eğitime katkı sunmak için TOBB, ülke genelinde 30 bin tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirdi. Bu anlamlı çalışmaya öncülük eden TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Malatya TSO Meclis Başkanı Hasan Özkan da şunları söyledi; “Oda olarak bugün 75 adet tablet bilgisayarı milli eğitim müdürlüğümüze teslim ediyoruz. Çocuklarımız şu anda eğitimlerini online olarak görüyor. Online eğitim noktasında Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT'nin yapmış olduğu çalışmalar takdire şayandır. Odamızın 75 adet tablet bilgisayarı da ihtiyacı olan öğrencilerimizin eğitimine katkı sunacak.”

 

Eğitime verdikleri desteklerden dolayı Malatya TSO’ya teşekkür eden Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, “Hayata geçirdiğimiz her çalışmada Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ve Başkanımız Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu yanımızda görüyoruz. Destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün alacağımız 75 adet tablet bilgisayarı öğrencilerimize teslim edeceğiz” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı imzalanan protokol ile tabletlerin teslimatı yapıldı.

https://youtu.be/VM75ZI224lI

RESİM GALERİSİ