Banner

Başkan Sadıkoğlu'nun Babalar Günü Mesajı


Başkan Sadıkoğlu'nun Babalar Günü Mesajı

Başkan Sadıkoğlu, "Baba ve anne olmak; fedakârlığın, karşılıksız sevginin vücut bulmuş halidir. Onlara ne kadar değer verirsek verelim bu sonsuz emeğin ve fedakârlığın karşılığını ödeyemeyiz. “Babalar Günü” bunu fark etmek ve hissettirmek için en değerli bir zamandır.

 

Güven duygusunun sembolü olan babalarımız, sırtımızı dayadığımız bir duvar, ne zaman düşecek olsak elimizden tutacak yegâne kahramanlarımızdır.

 

Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailemizin koruyucusu ve kollayıcısı, yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen en değerli varlıklarımızdır.

 

Bu güzel günün; bizlerin, vatanımıza hayırlı birer birey olarak yetişmemizi sağlayan babalarımızı hatırlamamız, onların kıymetli gönüllerini yeniden kazanmamız ve bağlarımızın gelişmesi adına yardımcı olacağına inanıyorum.

 

Önemli olan; bizleri koruyup kollayan, hayatın zorluklara karşı direnme gücü aşılayan kahramanlarımızı sadece yılda bir gün değil her gün hatırlamaktır.

 

Ailelerimizin temel direği olan tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür geçirmelerini diliyorum.” dedi.