Üreten Yöre Üreten Türkiye Projesi Hk

Değerli Üyemiz,

Deprem bölgesindeki üreticileri büyük alıcılar ile buluşturan “Üreten Yöre Üreten Türkiye” projesi paydaşları bu kez şehrimizde bir araya geliyor.

İlimizdeki yerel ürün ve hizmetlerin ulusal ve uluslararası arenada tanıtımı ile ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan proje, üreticilerimizi büyük firmaların satın alım heyetleri ile bir araya getirerek ürün ve hizmetlerini tanıtıp ticaret hacimlerini büyütmeyi hedefliyor.

Tarım Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Güvenilir Ürün Platformu, Gıda Perakendecileri Derneği ile

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası desteği ve ev sahipliğinde düzenlenecek programa katılımınızı bekleriz.

Tarih: 5 Temmuz 2024

Yer: Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 5. Kat

Ürün tanıtımı yapacak firmalarımızın stant başvurusunda bulunmak için 444 89 44 no’lu telefondan odamıza bilgi vermesi gerekmektedir.

Katılımcı firma ve temsilci listesine aşağıda yer alan ekten ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize

DÖKÜMAN LİSTESİ