TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Toplantı Etkinliği Duyurusu Hk.

Sayın Üyemiz,

T.C. Samsun Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü tarafından iletilen yazıda; Öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa Kemal YILMAZ ' ın yürütücüsü olduğu Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1002 - Hızlı Destek programı kapsamında 121K856 proje numarası ile desteklenen, "Endüstriyel Pazarlarda Üretici ile Tedarikçi Arasındaki Ortak Değer Yaratma, Bağlılık, Güven ve Sürdürülebilir Rekabet Avantajı İlişkilerinin İncelenmesi" konulu projesi ile Makine imalat sanayisinde üretici-tedarikçi ilişkisinde ortak değer yaratmayı etkileyen faktörleri ve ortak değer yaratmanın bağlılık, güven ve sürdürülebilir rekabet avantajı ile ilişkisinin ortaya konulduğu araştırmada elde edilen sonuçlar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Makina Federasyonu üyelerine çevrimiçi bir etkinlikle paylaşılması planlandığı iletilmiştir.

Toplantı Bilgileri:

Etkinlik tarihi: 07.11.2022 Saat:13:30

Etkinlik Linki: https://zoom.us/j/9542654511?pwd=SGZCaXA2ZmppUUJOeDc0enJOcUJLdz09

Toplantı Kimliği: 954 265 4511

Parola: 3YqL9E