PRODEXPO 2023 Fuarı Milli Katılım Organizasyonu Hk.

Sayın Üyemiz,

06-10 Şubat 2023 tarihleri arasında, Moskova / Rusya Federasyonu'nda düzenlenecek olan "Prodexpo 2023 Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı”nın Türkiye milli katılım organizasyonu Genel Sekreterliğimiz çatısı altında faaliyet gösteren İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) tarafından gerçekleştirilecektir.

Prodexpo fuarı bu sene 30. kez düzenlenecek olup söz konusu fuarda bisküvi, çikolata ve şekerli mamuller, et ve et mamulleri ile şarküteri ürünleri, kümes hayvanları mamulleri, hububat- bakliyat mamulleri, unlu mamuller ve pastacılık ürünleri, su ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri, süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, soslar ve baharatlar sergilenecektir.

2022 yılında 100.000 m2'lik sergi alanında, 97 farklı ülkeden 2.051 katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı, 50.000 kişi ziyaret etmiştir. Bununla birlikte bahsi geçen fuar, Rusya ve Doğu Avrupa'nın da en büyük fuar organizasyonudur. Bu sebeple Rusya gıda sanayisini yönlendirme kabiliyetine sahiptir. Fuar Moskova Hükümeti ile Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, Rusya Federasyonu Tarım Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ekte yer alan Başvuru Formu'nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 21 Ekim 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerine sunulur.

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ
Hububat Birliği Koordinasyon Şubesi

Ayrıntılı bilgi için:

Hububat Koordinasyon Şubesi

Yasin Mert ECEVİT

Ecem Sultan YAZICI

Tel: 0212 454 05 00 - 1536 - 1650

Faks: 0212 454 05 01-02

E-Mail: [email protected] / [email protected] / [email protected]

EK: 1-Başvuru Formu (1 sayfa) ,

2-Fuar Katılım Sözleşmesi (7 Sayfa)