IF MODA EXPO Sanal Fuarı (8-11 Haziran 2021)

Sayın Üyemiz,

Türkiye genelinde 31 sektörel ve bölgesel derneği, 9 bin 756 firmayı temsil eden Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) ile T.C. Ticaret Bakanlığı onaylı e-ihracat platformu globalpiyasa.com iş birliğiyle 8-11 Haziran 2021 tarihlerinde www.ifmodaexpo.com adresinde düzenlenecek olan IF MODA EXPO Sanal Fuarı’na hazır giyim, tekstil, kumaş, saraciye, ayakkabı ve aksesuar firmaları katılım sağlayabilecek.

Panel, toplantı ve sanal defilelerin de yer alacağı IF MODA EXPO Sanal Fuarı’na katılacak ihracatçı birliği üyesi firmalar, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın “Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Kararı” kapsamında yüzde 60 oranında desteklenmektedir.

Sektörün geleceğine ışık tutan paneller

8 Haziran 2021 Salı günü saat 11.00’de MHGF Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ın konuşmaları ile açılışı yapılacak IF MODA EXPO Sanal Fuarı’nda dört gün boyunca sektöre ve iş dünyasının geleceğine ışık tutacak paneller de yer alıyor. 8 Haziran Salı günü saat 11.00’deki açılış konuşmalarının hemen ardından TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Yiğit Savcı’nın yönettiği “Dijitalleşen Yeni Dünya ve Türkiye’nin Dönüşümü” başlıklı panelin konukları TFI - Tab Food Investments Teknolojiden Sorumlu Başkanı  K. Erman Karaca, Siemens Endüstri 4.0 Dijitalizasyon ve Pazarlama Müdürü Derya İren, Reeder Akıllı Telefonları Kurucusu Sezen Sungur Saral, Paynet Ödeme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Serra Yılmaz oluyor.

Dört gün boyunca sürecek etkinlikler kapsamında 9 Haziran Çarşamba günü saat 11.00’de sektör başkanları ile uluslararası hazır giyim markalarının Türkiye temsilcilerinin konuşmacı olduğu “Pandemi Sonrası Hazır Giyim”, 10 Haziran Perşembe günü saat 11.00’de “Sürdürülebilir Doğal Boyalar ve Sanayi Uygulamalarından Örnekler”, 11 Haziran Cuma günü saat 11.00’de “Döngüsel Modanın Tasarım Yolu: İleri Dönüşüm” ve son olarak aynı gün saat 15.00’te Chicago Türk Ticaret Merkezi kurucusu Eray Ütücü’nün konuşmacı olduğu “İşletmenizi ABD Pazarına Açın” başlıklı sanal paneller düzenleniyor.

Fuar hakkında detaylı bilgi için www.ifmodaexpo.com

Fuar tanıtım filmi: https://www.youtube.com/watch?v=nCb178pE4KY&t=3s

DÖKÜMAN LİSTESİ