Dubai Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı Ziyareti Ve İş Gezisi Organizasyonu Hk

Sayın Üyemiz,

Gıda alanında dünyanın en önemli fuarlarından olan ve Dubai’de 20-24 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek GULFOOD ULUSLARARASI GIDA FUARI’ na Odamız tarafından iş gezisi organizasyonu planlanmaktadır.

Düzenlenecek olan ve tahmini maliyeti 1800 Dolar olarak öngörülen fuar ziyareti ve iş gezisi programına katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan linkten 23 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru formunu doldurarak ÖN KAYIT yaptırmalarını rica ederiz.

Bu iş gezisi programımız için kontenjanlarımız sınırlıdır. Fuar ve iş gezisi programına katılmak ve bilgi almak isteyen firmalarımız aşağıda belirttiğimiz iletişim bilgilerimiz üzerinden bizlere ulaşıp, program hakkında detaylı bilgi alabilirler.

NOT

FUAR VE İŞ GEZİSİ PROGRAMIMIZA GIDA SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN EN AZ 10 FİRMANIN KATILMASI DURUMUNDA, BU PROGRAM İÇİN YAPILACAK 1800 DOLAR HARCAMANIN %60 KOSGEB TARAFINDAN DESTEKLENMEKTEDİR. BU DESTEKTEN FAYDALANMAK İÇİN ŞAHIS VEYA FİRMALARIN AŞAĞIDAKİ BAŞVURU ŞARTLARINI SAĞLAMASI GEREKMEKTEDİR. AYRICA BU DESTEKTEN FAYDALANMAK ŞAHIS VEYA FİRMALARIN TAKİBİNE BAĞLI OLUP, ODAMIZIN HERHANGİ BİR SORUMLULUĞU BULUNMAMAKTADIR.

Başvuru şartları;

1-Firmanın Gıda sektöründe faaliyet gösteriyor olması

2-İşletmenin KOSGEB veri tabanına kayıtlı ve Kobi beyannamesinin güncel olması gerekmektedir.

3- Yurt Dışı iş gezisine katılacak işletme temsilcilerinin yurt dışı iş gezisi programının düzenlendiği tarihlerde; işletme Sahibi, ortağı veya çalışanı olması gerekmektedir.

Son Başvuru tarihi: 23 Aralık 2022

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ