Türkiye-Almanya Ticaret Çalışma Grubu

14 Haziran 2019 Cuma

TOBB'dan gelen yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı'nın yazısına istinaden; Türkiye - Almanya Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesine sunulmak üzere görüş, öneri ve tavsiyelerin iletilebileceği belirtilmektedir.

Türkiye-Almanya Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) I. Dönem Toplantısı sonrası kurulan "Ticaret Çalışma Grubu"nun eş başkanlığı TOBB ve Alman - Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) tarafından yürütülmektedir. Görevi "Türkiye ile Almanya arasında ikili ticaret fırsatları, ticareti engelleyen kural ve uygulamalar ile geleceğe dönük işbirliğini geliştirerek güçlendirecek projelerin önerilmesi" olan çalışma grubu firmaların görüşlerini belirlemeye dönük çalışmalar sürdürmektedir.

Bu çerçevede, Odamız üyesi firmaların JETCO'ya sunulmasını istedikleri görüş, öneri ve tavsiyelerin 17 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 16:00'ya kadar tarafımıza (global@atso.org.tr) iletilmesini rica ederiz.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

AB ve Dış İlişkiler Müdürlüğü