DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

22 Kasım 2017 Çarşamba

Ekonomi Bakanlığı, Güneydoğu İhracatçı Birliği ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının “Dış Ticaret Bilgilendirme” semineri düzenlendi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz Şehitleri Meclis toplantı salonunda gerçekleşen seminerde, 'Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri', 'İhracatta Sağlanan Devlet Yatırımları' konularında işadamları ve firma yetkililerine bilgi verildi.

Ekonomi Bakanlığız İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Ahmet Küçükaslan 'Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri' konu başlığı, Ekonomi Bakanlığız İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Halise Büşra Ünsal ise 'İhracatta Sağlanan Devlet Yatırımları' konu başlığında seminer verdi.