1-Olağan Genel Kurul

GEREKLİ EVRAKLAR

1) Dilekçe

2) Genel kurul toplantı tutanağı noter tasdikli (TTK 64/4 – 375/f  ye göre GKTM defterine yapıştırılmalı) (1 asıl - 1 fotokopi)

3) Genel kurula üyelerin davet edildiği elden tebliğ tutanağı, posta ile yapılan tebliğ, gazete ilanı vs.

4) Hazır Bulunanlar listesi  ( 1 asıl)

5) Bakanlık temsilcisi atama yazısı (1 asıl)

7) Temsil ve İlzama yetkili Yönetim Kurulu üyelerinin unvan altında noterce düzenlenmiş tescil talepli imza beyannameleri (1 asıl)

8) Yönetim Kurulu tarafından imzalanmış gündem karar (1 fotokopi)

NOT: Genel Kurul tutanağı elde yazılmışsa bilgisayarda temize çekilmiş örneği memurluğumuza verilmelidir.