VAHAP MUNYAR VE SERPİL YILMAZ’DAN, SADIKOĞLU’NA ZİYARET

VAHAP MUNYAR VE SERPİL YILMAZ’DAN, SADIKOĞLU’NA ZİYARET

20 Haziran 2018 Çarşamba

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Habertürk Gazetesi Ekonomi yazarı Serpil Yılmaz ve Arslanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arslan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Malatya TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Malatya TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.