SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

5 Haziran 2019 Çarşamba

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.

CHP yeni hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programına CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Parti Meclis Üyesi Emre Çam, ilçe belediye başkanları, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve partililer katıldı.

Başkan Sadıkoğlu burada yaptığı konuşmada “Öncelikle Ramazan Bayramınız mübarek olsun. CHP yeni hizmet binası hayırlı olsun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Kapalı Çarşı üzerinde düzenlenen bayramlaşma törenine MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, İl Başkanı R. Bülent Avşar, Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Yılan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve partililer katıldı