MALATYA TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MALATYA TANITIM GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

22 Kasım 2017 Çarşamba

12-15 Ekim 2017 tarihileri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Malatya Tanıtım Günleri yoğun ilgi ve katılımla tamamlandı. Tanıtım günleri boyunca Malatya TSO standında ziyaretçileri ağırlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek, Malatya adına önemli bir etkinlik yapıldığını vurguladı.

Tanıtım günleri süresince odamız standı çok yoğun bir ilgi görmüş ve gelen tüm ziyaretçilerimizle bir bir ilgilenilmiştir. Malatya yatırım fırsatlarını hakkında bilgiler verilmiştir.

Ziyaretçilerin büyük takdir ve beğenisini gören Malatya Tanıtım Günlerine emeği geçen herkese, katılımcı firmalarımıza, kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, medya mensuplarına ve tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.