HİSARCIKLIOĞLU’NDAN MALATYA TSO’YA ZİYARET

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN MALATYA TSO’YA ZİYARET

11 Haziran 2018 Pazartesi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TESK Başkanı Bendevi Palandöken Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu ve Bakan Tüfenkci ziyarette, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan, Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile istişarede bulundu.