“ÇOCUKLARA YAPILAN YATIRIM, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

“ÇOCUKLARA YAPILAN YATIRIM, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

3 Haziran 2019 Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, Yönetim Kurulu üyesi Mesut Özdemir, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hilal Acı, Genç Girişimciler Kurul Başkanı Harun Paşahan ve yönetim kurulu üyeleri MİAD Sevgi Evlerini ziyaret etti.

“ÇOCUKLARA YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

MİAD Sevgi Evlerini ziyaret eden Başkan Sadıkoğlu ve beraberindekiler burada çocuklarla çeşitli hediyeler vererek uzun süre sohbet ettiler. Başkan Sadıkoğlu “Çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bu anlamda onlar bizim geleceğimizdir. Geleceğimize sahip çıkmamız gerekmekte. Bundan sonra Kadın Girişimci İcra Kurulumuz ve Genç Girişimcilerimiz çocuklarımızla ilgili projelere imza atacaklardır” dedi.

MİAD Sevgi Evleri sonras Çocuk Evlerini ziyaret eden Başkan Sadıkoğlu ve beraberindekiler çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.