BAŞKAN SADIKOĞLU’DAN GÜRKAN’A ZİYARET

BAŞKAN SADIKOĞLU’DAN GÜRKAN’A ZİYARET

7 Temmuz 2018 Cumartesi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile değerli yönetim kurulu üyelerini burada görmekten, ağırlamaktan ve misafir etmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendileri de tabi 24 Haziran öncesi yapılan seçimde halkın, sanayicinin ve ticaret erbabının büyük teveccühü ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığını ve yönetim kuruluna getirildiler. Ben inanıyorum ki Oğuzhan beyin başkanlığında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, hakikaten Malatya'da ticaret ve sanayi ile uğraşan müteşebbislerimizin önünün açılması noktasında, bürokratik engellerin kaldırılması noktasında Malatya'yı bir yönüyle de sanayi şehri yapılması noktasında büyük gayret ve çaba gösterecekler. Bugün Malatya'mızda 3 organize sanayi var, 2 küçük sanayi sitesi var. İnşallah bunların sayıları ve içerikleri artarak devam edecek. Hem istihdam, hem de üretim anlamında. Malatya'nın coğrafi potansiyelini de öne çıkaracaklarına inanıyorum. Bakanımızın da özellik bu teşvikli, öncelikli bölgeler içerisinde ilimizin alınması inşallah bu sanayi ve diğer alanlarda ki yatırımların teşvik edilmesi noktasında önemli rol oynayacaktır” diye konuştu.

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu ise, Başkan Gürkan’ın başarılı hizmetlerine dikkat çekerek, şöyle konuştu:

“Bilindiği üzere malumunuz bir seçim sürecini atlattık. Seçimden sonraki süreçte Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan bizi ziyaret etmişti. Biz, bu anlamda kendilerini yeniden ziyaret edip, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı hem kendilerini takdir ettiğimizi ve Malatya kamuoyu tarafından da benimsendiğini ifade etmek istiyoruz. Başkanımızın güzel hizmetlerinin Malatya'da için çok değerli ve önemli olduğunu biliyoruz. Başkanımızın, tüccarın ve sanayicinin yanında olan bir bakış açısıyla mücadele etmesini ve bu anlamdaki diyaloglarımızın ileri seviyelerde de Malatya'ya fayda getirebileceğini istişare etmek için buradayız. Her zaman istişarelerimize devam edeceğiz.”

İstişare sonrası Başkan Gürkan ve TSO Başkanı Sadıkoğlu ile oda yönetimi, Battalgazi Belediye fuaye alanında bulunan ve Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin maketlerini gezdi.