1-Adres Değişikliği

1) Dilekçe

2) Noter onaylı Limited Şirket Adres Değişikliği Genel Kurul Kararı ( 1 asıl – 1 fotokopi)

3) Taahhütname

4) Ortak dışı müdür var ise veya çağrılı genel kurul yapılacaksa Müdürler kurulu/Müdür gündem kararı (1 adet fotokopi)

NOT-1: Belediyeler tarafından yapılan numarataj çalışması nedeniyle adres değişikliği söz konusu ise şirketin ESKİ  ve YENİ ADRESİ gösteren ilgili belediye başkanlığından alınacak yazı ve dilekçe ile başvuru yeterlidir. Belediye yazısında eski adres gösterilmez ise işlem yapılamayacaktır.

NOT-2: Toplantılar anonim şirktlerdeki gibi genel kurul şeklinde olursa, tutanakgündemhazır bulunanlar listesi hazırlanmalıdır.