KALİTE POLİTİKAMIZ

M İ S Y O N U M U Z

5174 SAYILI TOBB MEVZUATI ÇERÇEVESİNDE ÜYELERİNE HİZMET VEREN ODAMIZ, KALİTELİ HİZMET SUNABİLMEK İÇİN ÇALIŞANLARINI EĞİTEREK ÜYELERİNİN HER TÜRLÜ BELGE VE RAPORLARINI DÜZENLEMEK, MESLEKİ GELİŞİMLERİNİ SAĞLAMAK, İŞ GELİŞTİRME, HEDEF PAZAR, KURUMSALLAŞMA EĞİTİM GİBİ KONULARDA DESTEK VERMEK AMACIYLA KURULMUŞ KAMU KURUMU NİTELİĞİNDE BİR MESLEK KURULUŞUDUR.

BU NEDENLERLE MALATYA TİCARET VE SANAYİ ODASI; YARATICI VE YENİLİKÇİ YÖNETİM ANLAYIŞI İLE  KURUMSAL ETKİNLİĞİ VE SAYGINLIĞI ÖN PLANA ÇIKARMAK, ÜYELERİNİN MEMNUNİYETİNİ, ULUSAL VE ULUSLARARASI REKABET GÜCÜNÜ ARTIRMAK VE TOPLUMUN İHTİYAÇLARINI ANLAYARAK HİZMET ETMEK İÇİN KARARLIDIR.

V İ Z Y O N U M U Z

AKREDİTASYON GEREKLİLİKLERİNE UYARAK KURUMSAL YAPISINI GÜÇLENDİREN, ÇALIŞANLARIN, ÜYELERİNİN VE PAYDAŞLARININ %100 MEMNUNİYETİNİ HEDEFLEYEN BİR KURUM OLMAK.

İLİMİZİN GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMAK İÇİN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SUNARAK VE YAYGINLAŞTIRARAK SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİNE ULAŞAN BİR ODA OLMAK

PERSONELİMİZ VE ÜYELERİMİZ İLE TOPLUMUMUZUN DİĞER KESİMLERİ İÇİN FARK YARATAN BİR KURUM HALİNE GELEREK BÖLGE GENELİNDE KATMA DEĞER YARATAN LİDER BİR ODA  OLMAK.

T E M E L   D E Ğ E R L E R İ M İ Z

YÜKSEK ÜYE MEMNUNİYETİ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞINI BENİMSEMEK.

HİZMETLERİMİZDE; GÜVENİLİRLİK, HESAP VEREBİLİRLİK, ULAŞILABİLİRLİK, TARAFSIZLIK, ŞEFFAFLIK VE GİZLİLİK GİBİ KURALLARA UYMAK.

SOSYAL SORUMLULUK ANLAYIŞINI ÖN PLANDA TUTMAK.

ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM STANDARDI ŞARTLARI İLE AKREDİTASYON İLKELERİNE UYGUN ÇALIŞMAK.

KENDİSİNE SAYGIYI, ÜYEYE SAYGIYI VE ÇERÇEVEYE SAYGIYI TEMEL ALMAK

ÜYELERİMİZDEN BAŞLAYARAK TOPLUM İÇİİN ÇALIŞMAK. BİLİNÇLİ ÜYE YARATMAK.

HEDEF, POLİTİKA VE EYLEMLERİNİ STRATEJİK PLANI ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTMEK, BU DOĞRULTUDA TÜM PAYDAŞLARLA ORTAK HAREKET ETMEK.