VALİLİK BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

VALİLİK BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

4 Haziran 2019 Salı

Malatya protokolü ile vatandaşlar, düzenlenen programda bir araya gelerek bayramlaştı.

Malatya Valiliği'nin öncülüğünde, Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçe belediyeleri, resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile resmi bayramlaşma töreni tertiplendi.

Bu yıl il kez 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşmaya, Gençlik ve spor Bakan yardımcısı İhsan Selim Baydaş Malatya Valisi Aydın Baruş, Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tuğgeneral Hançeri Sayan, İl Emniyet Müdürü Ömer Oral, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ile resmi kurumların müdürleri, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.