TÜRKİYE ERKEK VOLEYBOL KUPA FİNALLERİ MALATYADA YAPILDI

TÜRKİYE ERKEK VOLEYBOL KUPA FİNALLERİ MALATYADA YAPILDI

18 Mart 2019 Pazartesi

Malatya’da oynanan AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley final maçında Fenerbahçe, Galatasaray’ı 25-20, 25-18, 20-25 ve 15-10 setlerle 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Maçın ardından düzenlenen  kupa töreninde TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2018-2019 Voleybol Sezonu Erkekler Axa Sigorta Kupa Voley Finallerinin, Final etabında oynayan Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncularına, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ ile birlikte, Avrupa Coğrafi işaret tescili olan Malatya kayısısı hediye etti.

Başkan Sadıkoğlu açıklamasında: “2018-2019 Voleybol Sezonu Erkekler Axa Sigorta Kupa Voley Finallerinin Malatya'mızda yapılmasını sağlayan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı ve hemşerimiz olan Sayın Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ Beye teşekkürlerimizi  sunarız. Bu tür etkinliklerin Malatya’da yapılması şehrin tanıtımına büyük destek sunmuştur.” Açıklamasında bulundu.